Geboortekaartjes en doopsuiker, die vind je bij Bo é Belle

De geboorte van een kind is altijd een speciale gebeurtenis. Een belangrijk moment in je leven waar heel wat bij komt kijken. Een geboortekaartje uitwerken met bijpassende doopsuiker is alvast één taak waar je tijd voor moet maken.

Met Bo é Belle aan je zijde, verloopt alles vast vlekkeloos. Deze conceptstore begeleidt je van A tot Z en verzorgt jouw geboortecollectie precies zoals jij het wil.

Eloïse_1

Geboortekaartjes om nooit te vergeten

Bo é Belle ontwerpt je geboortekaartjes en doopsuiker op maat. Je tekent zelf een ontwerp uit of je laat je begeleiden door onze creatieve designers die jouw dromen waarmaken. Je bent ook volledig vrij wat de papiersoort en de kleurafwerking betreft. Bo é Belle adviseert je graag.

Een geboortekaartje is de basis van jouw geboorteconcept. Nadat we samen het finale design afkloppen, volgen een aantal proefdrukken. Van zodra jullie zoon of dochter op de wereld is gekomen, vullen we de laatste gegevens aan. We bezorgen je een allerlaatste proefdruk die je nadien schriftelijk goedkeurt. Pas daarna worden de geboortekaartjes gelanceerd voor druk.

Doopsuiker om van te smullen

Naast een leuk geboortekaartje, wil je graag ook doopsuiker om mee uit te pakken. Bo é Belle denkt met je mee en heeft een breed arsenaal aan mogelijkheden. Wil jij een kartonnen doosje in een driehoekige vorm? Of ben je eerder fan van een glazen bokaal met een lintje? Alles kan en wordt tot in de puntjes afgewerkt.

Niet alleen de uitstraling van het doopsuiker is belangrijk. De vulling is minstens zo cruciaal: een klassieke suikerboon, origineel snoepgoed of wie weet wil jij wel helemaal iets anders zoals een plantje of een zeepje. Alles is mogelijk.

Alice-03

Geboortekaartjes en doopsuiker vind je bij Bo é Belle

Elke geboorte verdient een persoonlijke aanpak. De grafische experts van Bo é Belle luisteren naar je wensen en gaan tot het uiterste voor het geboorteconcept dat jij in gedachten had. Kom langs in onze winkel of neem contact op. Wij staan voor je klaar.

Scroll naar boven