Geboortekaartjes drukken op maat

Op zoek naar een drukkerij voor geboortekaartjes? Bij Bo é Belle vind je een totaalassortiment voor geboortecollecties. Traditioneel of eerder gedurfd?
Minimalistisch of uitbundig?

Je vindt vast en zeker een idee dat bij jouw verwachtingen past. Laat je inspireren door de prachtige creaties van het team.

Een totaalpakket voor je baby

Je wil de wereld natuurlijk meteen laten weten dat jullie kindje geboren is. En hoe doe je dat beter dan met een volledige geboortecollectie? Wij maken van je doopsuiker en je geboortekaartjes een prachtig, origineel geheel in dezelfde stijl.

Weet je niet goed waar te beginnen? Spring dan even binnen in de concept store van Bo é Belle en laat onze creatieve breinen je begeleiden.

Mateo-02
Georges_1

Wij weten als geen ander dat er heel wat bij komt kijken als je een kindje verwacht. Als drukkerij voor geboortekaartjes bieden wij een persoonlijke service. Je kan bij ons op elk moment terecht tijdens de openingsuren. Een afspraak maken is niet nodig.

Na een kennismakingsgesprek van ongeveer een uur, kunnen wij aan de slag voor het geboortekaartje van je baby. Jouw verhaal is de basis van ons uitgewerkt concept.

 

header-afb-3

Stap voor stap naar het gewenste resultaat

Eens je favoriete design op punt staat, is het tijd om een bestelling te plaatsen. Je ontvangt een digitale proefdruk per e-mail waarna nog een laatste feedback ronde volgt. Eens het ontwerp finaal is, kunnen we enkel nog in spanning de geboorte afwachten om de laatste gegevens in te vullen.  Daarna kan het drukken beginnen.

Als drukkerij voor geboortekaartjes, maken wij van een perfect geprint geboortekaartje onze missie. Je kiest zelf de papiersoort, de druktechniek en de vorm.

Wil je graag een tekening? Of heb je een mooie foto in gedachten? Bo é Belle fikst het allemaal én snel. Wij zorgen ervoor dat je kaartjes ten laatste de dag na de geboorte bij jou in de brievenbus zitten.

Victor-01
NieuwOntwerp-08

Drukkerij voor geboortekaartjes nodig? Bo é Belle helpt je graag

Bo é Belle is een drukkerij voor geboortekaartjes die van alle markten thuis is. Kom ons je wensen vertellen en wij werken het erg graag voor je uit. Contacteer ons en dan bekijken we samen alle opties voor je droomgeboortekaartje.

Scroll naar boven