Originele doopsuiker in Ternat

Een baby op komst? Proficiat! Bij Bo é Belle helpen we je graag om je baby op een originele manier te verwelkomen: van doopsuiker uitkiezen, verpakken en presenteren tot een geboortekaartje ontwerpen of de toekomstige meter en peter de grote vraag stellen. We helpen je graag op een persoonlijke manier zodat jij je helemaal klaar voelt voor de komst van je kindje. Ontdek de ideale plek voor je doopsuiker in regio Ternat.

Doopsuiker in Ternat uitkiezen

Voor je doopsuiker in Ternat kies je uit heel wat lekkers. Naast traditionele suikerbonen van De Bock, kan je ook kiezen voor smarties, choco choups, knickx en snoepjes in alle kleuren. En het kan zelfs nog creatiever. Met iets zoets voor de kleintjes en iets hartigs voor de groten bijvoorbeeld. Kom langs en kies de smaakvolle lekkernijen waarmee jij je bezoek wil bedanken.

Doopsuiker verpakken

Alle lekkernijen en geschenkjes die je uitgekozen hebt, verpak je in originele doosjes, potjes of zakjes. Jij bepaalt een stijl of een thema en wij maken het voor je waar. We helpen je combineren of gaan op zoek naar de verpakking die past bij jouw ideeën. Met de juiste afwerking zoals kleurrijke lintjes, speciale clips, stickers met de naam van je kindje, … maak je het plaatje helemaal af. Ontdek de creatieve verpakkingskunsten van Bo é Belle in regio Ternat.

doopsuiker-ternat-2
doopsuiker-ternat-3

Doopsuiker presenteren

Een houten dienblad, een koffertje, een rekje … Maak ook werk van de presentatie van je afgewerkte verpakkingen en geschenkjes. Zo komt je doopsuiker helemaal tot zijn recht.

Op zoek naar doopsuiker in regio Ternat?

Bij Bo é Belle ben je meer dan welkom. Jouw verhaal inspireert ons om nieuwe ontwerpen en eigentijdse ideeën te bedenken. Sinds 2008 kan je bij ons terecht voor doopsuiker in regio Ternat. Ons team staat klaar om op zoek te gaan naar het ideale ontwerp dat past bij jouw idee, droom of persoonlijkheid.

Scroll naar boven