Doopsuiker in Asse

Doopsuiker is een typische Belgische traditie bij de geboorte van een kindje. Na de geboorte van je baby bedank je zo het kraambezoek voor hun komst en voor de cadeautjes die ze meebrengen. Bij Bo é Belle hebben we een ruim aanbod doopsuiker, maar je kan ook uitpakken met andere smaakvolle verrassingen. Stuk voor stuk in een stijlvolle verpakking. Zoek je naar doopsuiker in regio Asse? Laat je dan hier inspireren.

Doopsuiker op maat in Asse?

De geboorte van je kindje is een belangrijk moment. Een gebeurtenis die je wil vieren met een origineel doopsuikerconcept. In een stijl die past bij wie jullie zijn. Weet je zelf niet waar te beginnen? Spring binnen bij ons in de buurt van Asse. Een afspraak is niet nodig.  Wij luisteren naar je verhaal tijdens een gesprek van ongeveer 1 uur. Aan de hand van je wensen stellen wij je doopsuiker samen.

doopsuiker-asse-2
header-afb-3

Altijd persoonlijk

Van kartonnen doosjes in alle vormen en maten tot glazen bokaaltjes met een sticker of een lintje. Alles is mogelijk. Wij vullen de verpakking van jouw keuze met traditionele suikerbonen of met kleurige snoepjes, geurige zeepjes, een lekkere likeur, een plantje, … Of je werkt je doopsuiker zelf af. Alles is mogelijk. Traditioneel of compleet out of the box, wij maken het voor je waar.

Totaalconcept

Wil je een totaalconcept? Dat kan! Denk aan een geboortekaartje op maat. Een persoonlijk ontwerp dat naadloos aansluit bij de look and feel van je doopsuiker. We voelen ons in alle stijlen thuis. Traditioneel, minimalistisch, romantisch, avontuurlijk of trendy. Jij bepaalt. Zet de puntjes op de i met een bijpassend cadeautje voor meter en peter en een originele manier om je doopsuiker te presenteren.

Victor-01
doopsuiker-asse-3

Kom langs voor je doopsuiker in Asse

Op zoek naar doopsuiker in regio Asse om de geboorte van je kindje te vieren? Bel, mail of spring vooral even binnen in onze concept store in Erembodegem en laat je inspireren. Kom praten over je wensen en wij creëren een geboorteconcept op maat van jouw dromen.

Scroll naar boven